Gift Fair bij woonwarenhuis Nijhof Baarn

Bij deze wil ik jullie een verdere uitleg geven en uitnodigen voor een nieuw maar ook nu al een zeer succesvol evenement.
Met onze goede relatie, de landelijke bekende woonwarenhuis Nijhof zullen we vanaf half november tot het weekend voor kerst een Gift Fair organiseren op het terrein van en voor de Nijhof. Dus niet te verwarren met de locatie van de Trots-store.
Op de locatie waar normaal de tuinmeubelshow is, zullen in deze periode pagode tenten en marktkramen de body geven voor een intiem en gezellige gift fair.
Nijhof heeft samen met Trots een zeer sterk sociale netwerk en de expertise om een succes evenement te realiseren. Naast de hoge en draagkrachtig organische bezoekersstroom van de winkel zullen we extra landelijke aandacht genereren met onze media partners.

Ruim 20.000 m2 woon en gift inspiratie, direct aan de snelweg A1 en niet geheel onbelangrijk, gratis parkeren. Ook handig: er is een plek voor de kids en een La Place restaurant, kortom, met 80.000 kwalitatieve bouw- en woonartikelen, honderden kwaliteitsmerken en vriendelijk, vakkundig advies hebben we alle ingrediënten in huis voor een heerlijk dagje gift winkelen.

De Gift fair is ieder weekend geopend op vrijdag t/m zondag gelijklopend met de openingstijden van Nijhof. Gestileerde sfeer, volop entertainment en bijzondere producten zullen zorgen voor een high end uitstraling.

Deelname gaat per weekend en is dus op verschillende wijzen mogelijk, ballotage gaat in overleg met de winkel.
Deelname in november zijn voorzien van een korting.
De keuze voor deze locatie is vanwege alle maatregelen een zekere, 99% zeker dat dit allemaal gewoon doorgaat, in deze tijd een belangrijke zekerheid..
Geen verplichtingen in geval van een eventuele Lock down.
Tijdens marktdagen is er bewaking aanwezig.

Kortom, een unieke kans om deel te nemen aan een veilig en een met passie georganiseerd evenement dat je de zekerheid geeft voor de laatste weken van dit lastige jaar.

Wil jij één van de mooie plekken reserveren klik dan op de onderstaande link.
De plekken zijn beperkt dus wees er snel bij

© 2020 Trots Event Concepts

Puur, Eerlijk en Heerlijk | Privacyverklaring