Festivent 2019

Huis Verwolde 
20-21-22 April

Kasteel Ammersoyen
4-5 Mei

Kasteel Rosendael
26-27-28 Juli

Kasteel Groeneveld
24-25 Augustus

FestIvent is het nieuwe concept voor 2019 het heeft de subtitel "Het mooiste van van alles". Daarmee zeggen we eigenlijk dat we alle mooie,goede, leuke elementen uit de verschillende evenementen  halen, gecombineerd met een flinke dosis eigenwijsheid.
Deze meerdaagse evenementen organiseren we op drie locaties van het Gelderse Landschap en kastelen en een zeer vertrouwde locatie bij kasteel Groeneveld te Baarn de evenementen verschillen qua lengte.

Huis Verwolde zal drie dagen rond de Pasen zijn.
Kasteel Ammersoyen twee dagen in het laatste weekend van de meivakantie.
Kasteel Rosendael zal drie dagen in de zomervakantie plaatsvinden.  
Kasteel Groeneveld vindt plaats in het vierde weekend van augustus.

Het evenement zal ruim voorzien zijn van entertainment, eigenlijk is het ook samen met de fair en de foodtrucks de kapstok van het evenement.
Op een groot pistekleed kunnen kinderen circusacts leren, er kan kunst gemaakt worden met gerecyclede materialen, luisteren naar een spannend verhaal van een verhalenverteller of een spontane ontmoeting hebben met een standbeeld of dorpsgek.

Daarnaast zijn er ook een aantal guilty pleasures waaronder bijvoorbeeld the vinyl both, waar vaders en kinderen de muziek uit zijn tijd kan laten horen kinderen zijn niet meer gewend aan vinyl het is ondertussen iets magisch aan het worden. Het evenement zit vol spontane ontmoetingen zoals bijvoorbeeld ook Bep en Toos, kees, professor bombasticus en of Bastiaan de Zwitser.
Het is een evenement en dagbesteding voor het hele gezin. Er kan geshopt worden, geknutseld, iets lekkers eten en lekker genieten vanaf een picknick kleed van de heerlijke sfeer, een singer-songwriter of een mooi tafereel op het open podium.
De fair deelnemer heeft keuze om zijn producten aan te bieden vanuit een marktkraam, een eigen tent of een pagodetent.
Natuurlijk zijn grondplekken ook mogelijk en zal streng toegezien worden op branchering en toelating op het evenement. Overigens is FestIvent een betaald evenement voor het publiek op deze wijze kunnen wij op voorhand de juiste publiciteit genereren en er voor zorgen dat wij het juiste publiek op het evenement krijgen.

Heb jij zin in een vernieuwend fris en eerlijk evenement schrijf je dan nu hier in, samen zullen wij en 2019 iets verrassend origineels bieden aan het publiek.
Festivent heeft een totaal eigen uitstraling in aankleding en benadering van het evenement.
De bezoeker en standhouders zijn eigenlijk het evenement.
 heb jij ideeën of suggesties laat het ons dan weten, wij gaan naar zeker naar kijken om samen met jullie een waardevol evenement in 2019 te organiseren.Inschrijven op deze markt?

© 2018 Trots Event Concepts

Puur, Eerlijk en Heerlijk | Privacyverklaring