Festivent 2019


Kasteel Ammersoyen
5 Mei

Huis Verwolde 
15-16 Juni

Kasteel Rosendael
27-28 Juli

Kasteel Groeneveld
24-25 Augustus

 

Festivent is het nieuwe concept voor 2019 het heeft de subtitel "Het mooiste van van alles". Daarmee zeggen we eigenlijk dat we alle mooie,goede, leuke elementen uit de verschillende evenementen  halen, gecombineerd met een flinke dosis eigenwijsheid.
Dit evenement  vindt plaats op drie locaties van het Gelderse Landschap en kastelen en een zeer vertrouwde locatie bij kasteel Groeneveld te Baarn.

Kasteel Ammersoyen te Ammerzoden 5 mei
Huis Verwolde Laren (gld) 15-16 Juni
Kasteel Rosendael te Rozendaal (gld) 27-28 Juli 

Kasteel Groeneveld Baarn 24-25 augustus.

Het evenement zal ruim voorzien zijn van een flinke dosis entertainment, eigenlijk is het ook samen met de exclusieve fair en de foodtrucks de kapstok van het evenement.
Op een groot pistekleed kunnen kinderen circusacts leren, er kan kunst gemaakt worden met gerecyclede materialen, luisteren naar een spannend verhaal van een verhalenverteller of een spontane ontmoeting hebben met een standbeeld of dorpsgek.

Daarnaast zijn er ook een aantal guilty pleasures waaronder bijvoorbeeld The vinyl booth, waar vaders en kinderen de muziek uit zijn tijd kan laten horen. Kinderen zijn niet meer gewend aan vinyl en het is ondertussen iets magisch aan het worden. Het evenement zit vol spontane ontmoetingen zoals bijvoorbeeld ook Bep en Toos, Kees, professor Bombasticus of Bastiaan de Zwitser.
Het is een evenement voor het hele gezin. Er kan lekker gestruind  worden, geknutseld, iets lekkers eten en lekker genieten vanaf een picknick kleed van de heerlijke sfeer, een singer-songwriter of een mooi tafereel op het open podium.

Heb jij zin om als deelnemer mee te doen in een vernieuwend fris en eerlijk evenement schrijf je dan nu hier in, samen zullen wij en 2019 iets verrassend origineels bieden aan het publiek.Inschrijven op deze markt?

© 2018 Trots Event Concepts

Puur, Eerlijk en Heerlijk | Privacyverklaring