Festivent 2019

Kasteel Rosendael
Rozendaal
27-28 Juli

Kasteel Groeneveld
Baarn
24-25 Augustus

 

Treed binnen in FestIvent. Een belevenis vol verassingen en magie, kneuterig en een tikkeltje excentriek. Een plek vol passie en bevlogenheid waar je uren kunt turen temidden van rustgevend groen.

Unieke beleving
Kom naar FestIvent en ervaar Het mooiste van van alles !
Dit evenement verbindt een flinke dosis entertainment met een exclusieve fair en lekkernijen. De verbinding tussen deze elementen maakt FestIvent een unieke beleving.

Op eigen wijze
FestIvent is voor ieder genieten op eigen wijze. Smul van een heerlijk gerecht op een picknickkleed in het gras terwijl je luistert naar een spannend verhaal van een verhalenverteller. Laat je verrassen door een spontane ontmoeting met een artiest of dorpsgek. Óf sta een moment stil bij een singer-songwriter en een mooi tafereel op het open podium.

Een complete dag uit
FestIvent is een evenement voor het hele gezin. Op een groot pistekleed leren kinderen circusacts en maken ze kunst met gerecyclede materialen.
Laat jouw dierbare de muziek uit je jeugd horen in The vinyl booth.
Struin langs kramen met exclusieve hedendaagse creaties en ambachtelijke lekkernijen.
Onze standhouders hebben allemaal één ding gemeen: passie en bevlogenheid. Ze bieden nét dat beetje meer om een prachtige dag voor jong en oud te creëren.  

Sprookjesachtige omgeving
De wonderschone locatie met zijn landerijen is de kers op de taart. Dit evenement vindt plaats op locaties van het Geldersch Landschap & Kasteelen alsook bij kasteel Groeneveld te Baarn. Combineer een bezoek aan de fair met een wandeling in een eeuwenoude kasteeltuin. In Rozendaal kunt u heerlijk genieten van de spannende Bedriegetjes, de eeuwenoude schelpengallerij en de prachtige parktuin achter het meer dan 700 jaar oude Kasteel.

Festivent vindt plaats op onderstaande data en locaties. 
Kasteel Rosendael te Rozendaal (gld) 27-28 Juli . 11 tot 18 uur.
Kasteel Groeneveld Baarn 24-25 augustus. 11 tot 18 uur
Entree volwassenen Gratis
Entree tot 12 jaar      GratisInschrijven op deze markt?

© 2018 Trots Event Concepts

Puur, Eerlijk en Heerlijk | Privacyverklaring