Kerst Cadeau Fair  2018

21-22-23 December 

10.00 tot 18.00 uur 

Kasteel Groeneveld 

Groeneveld 2 Baarn


Entree

vanaf 12 jaar € 7,-

Toegang tot 12 jaar gratis


Indien de parkeerplaats van het landgoed vol is kunt u elders parkeren, volg daarvoor de borden met X of P TROTS.

Fout parkeren is niet handig voor de portemonnee.

Parkeren aan de Ravensteinselaan is weerszijden verboden.

Volg de aanwijzingen van de verkeer stewards op.


De fair is toegankelijk voor rolstoel en rollator gebruikers.

Honden zijn welkom mits droog en aan de riem.

Contant geld pinnen is mogelijk bij de kassa van de fair.

Kerst Cadeau Fair bij Kasteel Groeneveld Baarn

De eerlijkste, puurste en verrassendste Kerst Fair van Nederland vindt plaats van 21 t/m 23 december in en rond Kasteel Groeneveld in Baarn. Hier vind je de mooiste en lekkerste producten voor in en onder de kerstboom en op tafel. Natuurlijk kun je op de fair ook genieten van lekkere hapjes en drankjes. Zangkoren, solisten, een verhalenverteller, workshops en kunst maken de fair tot een grandioze belevenis. Ook de kinderen kunnen hun hart ophalen, met onder andere knutselen en broodjes roosteren.

De prachtige en rustieke omgeving van Kasteel Groeneveld zorgt ieder jaar voor een sprookjesachtig effect op Kerst Cadeau Fair, waarvan dit jaar de vijfde editie wordt gehouden. De fair is nog intiemer van opzet dan de andere jaren en biedt naast duurzaam geproduceerde producten en cadeautjes voor onder de boom een zo breed mogelijk high-end assortiment. Een energiek gilde van ondernemers laat de bezoekers meedelen in hun passie en kennis, terwijl de beroemde ontspannen sfeer van de Kerst Cadeau Fair voor een rustpuntje in de hectiek rond de kerstdagen zorgt.

Rond en in Kasteel Groeneveld is nog meer te doen. De tentoonstelling Fiep Fiep Hoera over het werk van Fiep Westendorp is nog tot 23 december te zien. Op Hoeve Ravestein, nabij Kasteel Groeneveld, is op zondag 23 december koopzondag met kinderactiviteiten. En mocht het op de Kerst Cadeau Fair onverhoopt niet lukken om dat allerlaatste cadeautje te vinden, dan zijn in de Kasteelwinkel ook unieke cadeaus te vinden. Geniet van een welbesteed dagje uit!

De Kerst Cadeau Fair is geopend op vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 december van 10 tot 18 uur. Entree 7,- euro voor personen vanaf 12 jaar. Parkeren is gratis, maar de ruimte is beperkt dus kom lekker op de fiets. Honden zijn aangelijnd en droog toegestaan.

Kijk hier voor een sfeer impressie.

De “Kerst Cadeau Fair” is een initiatief van “Trots Event Concepts”


Deelnemen aan deze fair als deelnemer?

© 2018 Trots Event Concepts

Puur, Eerlijk en Heerlijk | Privacyverklaring