Puur Eterij Kasteel Groeneveld 25 t/m 27 Augustus 2023

Puur Eterij is de complete FoodFair die gaat over de momenten van de dag die je met smaak en geur beleeft, alles wat met voeding en levensstijl te maken heeft. Delicatessen, Bio, Vega, workshops, demo’s, tafel decoratie, etiketten en diverse bijzondere foodtrucks zullen de tuin van kasteel Groeneveld kleuren en geuren met pure producten. Puur Eterij biedt een podium voor iedereen die iets bijzonders doet met ingrediënten, bereidingswijze, visie op of conserveren van voeding. Daarnaast zijn er exclusieve aanbieders van tafelaankleding, meubels, buiten koken, kooknaslagwerken en decoratie. Alles wat een maaltijd of hapje tot een feest maakt.

Er zijn tegenwoordig veel concepten die aansluiten op een bepaalde voeding of levenswijze. Ook hierin zullen er vele connecties mogelijk zijn. Alles om een zo compleet mogelijk beeld te geven op de actuele trends en ouderwetse trucjes.

Workshops zoals karamel of bonbons maken en wijnproeverijen zijn nog maar enkele van de gratis* aangeboden activiteiten.

Geflankeerd door heerlijke geuren en smaakvolle muziek is dit hét nieuwe totale food evenement van Nederland in de tuin van Kasteel Groeneveld te Baarn.

Geef al je zintuigen een heerlijke beleving in een prachtige omgeving.

Openingstijden publiek alle dagen van 10 tot 18 uur.
Entree vanaf 12 jaar € 7,50
Parkeren Gratis

Adres: Groeneveld 2, 3744 ML Baarn
Informatie: Info@trotseventconcepts.nl 

*voor sommige workshops kan een reservering nodig zijn


Heb jij producten die helemaal passen bij Puur Eterij, wil je een workshop geven of doe je iets bijzonders met je product? Of verkoop je kookgerei, serviezen, tafelkleden of decoratie?
Zijn ambachtelijke delicatessen jouw passie, en kun je daar gepassioneerd over vertellen?
Dan is deze nieuwe FoodFair echt iets voor jou!

© 2020 Trots Event Concepts

Puur, Eerlijk en Heerlijk | Privacyverklaring