Skip to main content

De Vorstelijke Winterfair bij Kasteel Groeneveld in Baarn is een betoverend evenement dat je helemaal in de kerstsfeer brengt. Met een prachtige locatie als Kasteel Groeneveld als achtergrond, waan je je even in een wereld vol gezelligheid en warmte.
De Winterfair biedt een unieke mix van ondernemers met ambachtelijke producten, heerlijke lekkernijen en leuke cadeau-ideeën. Van handgemaakte kerstdecoraties tot ambachtelijk gebakken broden en van warme chocolademelk tot glühwein, er is voor ieder wat wils. De sfeervolle verlichting en de geur van dennengroen dragen bij aan de magische sfeer van het evenement.
Naast de fair is er ook genoeg te doen voor jong en oud. Van knutselworkshops en optredens van koren en zelfs meer tot een bezoek aan de exposities in het Kasteel, er is altijd van alles te beleven. Kinderen kunnen hun hart ophalen in de speciale kinderhoek met activiteiten zoals schminken en het maken van kerstversieringen.
De Vorstelijke Winterfair bij Kasteel Groeneveld is niet alleen een plek om kerstinkopen te doen, maar ook om even helemaal tot rust te komen en te genieten van de gezelligheid. De prachtige omgeving en het sfeervolle decor zorgen voor een heerlijke ervaring die je helemaal in de kerststemming brengt.
Kortom, de Vorstelijke Winterfair bij Kasteel Groeneveld is een must-visit voor iedereen die houdt van de magie van de winter en de gezelligheid van kerst. Kom langs en laat je onderdompelen in de warme sfeer en de prachtige ambiance van dit bijzondere evenement.

Openingstijden 6 t/m 8 December dagelijks van 11 tot 18 uur.
Entree € 7,50 vanaf 12 jaar p.p. inclusief de actuele expositie van het Kasteel
Parkeren gratis op de aanwezige parkeerplekken.
Honden zijn helaas op de fair niet toegestaan.
Adres: Kasteel Groeneveld, Groeneveld 2 3744 ML Baarn