Trots Baarn bij Kasteel Groeneveld 

In 2024 iedere 2de zondag van de maand van April t/m September. Daarnaast natuurlijk de kerst special in December. Een markt vol met een gevarieerd aanbod van mooie en lekkere producten. Dit heeft allemaal plaats voor of achter het Kasteel Groeneveld te Baarn.
Heerlijke en eerlijke producten aangeboden door mensen die passie hebben voor hun vak. Maandelijks is er ook altijd van alles te doen voor jong en oud aansluitend op de seizoenen.
Naast een wandeling door de prachtige bossen en park is een bezoek aan het kasteel een absolute aanrader.

En dan natuurlijk nog flink rond neuzen op de Trots en je dag is compleet en goed besteed. Er bestaat de mogelijkheid om iets te eten op de markt maar ook om iets lekkers mee te nemen voor thuis bij de borrel. Een wijntje of een biologisch biertje zijn ook te nuttigen op de Trots. De markt met een bijzonder breed en steeds wisselend aanbod, is ondertussen wijd verspreid bekend om zijn unieke sfeer en uitstraling.

Trots Baarn kent iedere 2de zondag van de maanden April t/m September de openingstijden van 10 tot 17 uur en is te vinden aan de Groeneveld 2 te Baarn.

© 2024 Trots Event Concepts

Puur, Eerlijk en Heerlijk | Privacyverklaring